Linkat Install Party

Avui, en dissabte, s'ha dut a terme la Linkat Install Party a l'IES Montsià d'Amposta. Vull remarcar el fet que s'hagi realitzat en dissabte i el gran èxit assolit a nivell de convocatòria. Tinc experiència d'altres sessions de formació Linkat molt més adreçades al món educatiu i en horari laboral, que comparativament a aquesta, el nivell d'assistència i interès va ser molt llunyà a aquesta. Em fa reflexionar aquest fet ........ perquè hi ha aquesta diferència de convocatòria entre un acte organitzat per una administració pública i un acte organitzat per una colla d'aficionats d'una associació com ATICTES ?

Un altre aspecte que també vull destacar és l'esforç realitzat pels responsables principals del projecte Linkat (Francesc Busquets i Joan de Gràcia) per venir des de Barcelona fins a Amposta (i en dissabte) a conduir un acte com aquest. Els dóno el meu agraïment. És un detall.

Per altra banda també cal repartir elogis a Luis Cabello i Ricard Escandell (responsables TIC i MAV ¿? de Dep. a TTEE) i a om ATICTES per l'èxit assolit.

Francesc ens ha explicat el pla de formació del professorat previst, i també ens ha explicat que de cara al proper curs Linkat esdevindrà el sistema operatiu de tot el Departament d'Educació.

El meu repte personal serà mirar d'instal·lar Linkat 2.0 en una Virtual Box sota Ubuntu.


2 comentaris:

f.xavier.suñé ha dit...

Que l'Install Party seria un èxit era previsible!
Deixeu-me felicitar-vos a tots plegats per la iniciativa, per l'esforç, per la feina, pel coratge, per continuar "foolish" ;-)
Lamento no poder assistir-hi, ja ho saps.
xavi

f.xavier.suñé ha dit...

Que l'Install Party seria un èxit era previsible!
Deixeu-me felicitar-vos a tots plegats per la iniciativa, per la feina, per l'esforç, pel coratge, per seguir "foolish" ;-)
Amb gent com vosaltres l'escola del 2018 pot ser molt diferent...
Lamento no poder-hi assistir, ja ho saps...
Xavi