3a Nit a l'Àtic

Aquest divendres, 19 de gener, a les 22:00 h., al Casal d'Amposta, tindrà lloc la tercera sessió de "Nits a l'ÀTIC". Aquesta vegada tindrem al Dr. Àlex Arenas, segur que us sonarà. Recordeu el célebre concurs "Cifras y Letras" que es feia a La 2, que es va convertir en un clàssic i que es feia als estudis de Sant Cugat? Doncs si ho teniu al cap, ara caldria que feciu memòria dels dos professors/correctors/especialistes que hi havia, un de lletres i l'altre de números .... amb quin dels dos perfils l'associarieu?

Us faig un avançament de la sessió:

Dins a Nits a l'àtic, el cicle de conferències 2007 sobre Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), el Dr. Àlex Arenas de la URV examinarà a Amposta la societat esta en la que estem, successora de la societat industrial, on les TIC desenvolupen un lloc molt important.

Àlex ArenaLa societat de la informació presenta nous reptes d'enteniment que fan necessari l'ús de tècniques d'anàlisi novedoses per esbrinar la seva estructura. Per què ens organitzem d'una determinada manera?, o quina es l'evolució dels nostres lligams electrònics amb d'altres persones? Aquestes són algunes de les preguntes que intentarem respondre.

Dia: divendres, 19 de gener
Hora: 22 hores

Xerrada d'una hora i tot seguit torn obert de paraules (col·loqui). Abans es farà un sopar amb el ponent si voleu assistir-hi aviseu a la organització com a molt tard dimarts.

Lloc: El Casal
Organitzades per Internautes d'Amposta, Universitat Rovira i Virgili i Ciutat Digital. Col·labora la Universitat Oberta de Catalunya

Possibilitat de convalidar el cicle parcialment de xerrades per 1.5 crèdits lliures URV.

(font http://axc.cat/?p=245)

1 comentari:

vicentpru ha dit...

Hola Artur,
LLàstima que hagi llegit la convocatòria quan ja ha passat la xerrada, què de bon segur ha estat molt interessant. Estaré pendent de baixar-me el material quan estigui penjat a la web que enllaces.
Aprofito per felicitar-te per l'útil i complet del teu bloc ja que he pogut estreure molta informació interessant.
salutacions
vicent pruñonosa