Buffet Lliure

Lynksee és un lloc web que ofereix la possibilitat de disposar d'un blog (WordPress), un album de fotos (Gallery2), un wiki (Mediawiki), un agregador de preferits (sabros.us) i un gestor de fòrums (phpBB). I tot de forma gratuïta, només cal registrar-se i tirar milles !!!
Penso que per a un professor mitjà, ofereix tot un conjunt d'eines molt vàlid i complet. Una meravella !!!

5 comentaris:

Manel Zaera ha dit...

Això hauria d'inspirar el Departament d'Educació per crear un servei semblant dins de la seva estructura de sistemes d'informació. Fer-ho en serveis gratuïts és molt bonic per fer proves i per fer coses personals. Però, per fer coses de la feina, és desitjable disposar de la infraestructura pròpia.

Artur Tallada ha dit...

Hola Manel,

estic molt d'acord amb tu. No sé si hi ha algun acció al respecte, ... Jo també penso que com a institució de prou importància hauria d'oferir alguna mena de servei semblant a aquest, amb prou garanties i fiabilitat. Encara que també és cert que tot el ema de blogs, wikis i demés encara s'està descobrint ara, en els millors dels casos, dins el món educatiu.

Artur

Manel Zaera ha dit...

La descoberta per part dels sistemes d'informació s'hauria d'avançar als professors, que sou qui realment innova en l'adopció de tecnologia.

f.xavier.suñé ha dit...

Artur, 'date por copiao' :-)))
Quan tingui un moment, ho clavo a zonatic-n
Proposo que el Departament s'ho miri ;-)
xavi

Artur Tallada ha dit...

Hola Xavi,

els teus comentaris sempre dibuixen un somriure en la meva cara .... endavant amb les haches !!!

Salutacions company