El meu amic Carlos Santos

Lo millor d'EducaParty, sense voler deixar de banda la gran experiència viscuda, i la quantitat de mitjans que ha posat a disposició la Fundació Telefónica (que ha estat impressionant), és, personalment, la possibilitat de conèixer i xerrar tranquilament amb companys moltes vegades llunys en la distància, però propers d'esperit.

Aquest ha estat el cas de Carlos Santos (Sekeirox) , gran blogger. Després d'una bona xerrada en companyia d'una bona taula em fa pensar amb les emocions i les relacions que s'estableixen a través de la xarxa. Comparteixo amb ell l'encant de descobrir i conèixer a les persones que s'amaguen darrera un blog; comparteixo amb ell la idea que la coneixença real et fa llegir el blog amb una altra visió (més humana si cal), amb més complicitat, llegint entre línies; comparteixo amb ell la força impulsora que sentim aquells que des de l'extraradi (ell des de Galícia i jo de forma més local des de les Terres de l'Ebre) ens sentim impulsats emocionalment a participar de trobades entre iguals, entre companys, entre nosaltres.

Carlos, continuem seguint-nos des de la distància !!! Tant de bo, tinguem ocasió de compartir una bona cervesa ... qui sap on .....

2 comentaris:

C.S. ha dit...

Gràcies Artur. Para mi también ha sido un placer el poder seguir tejiendo la red, mi red en buena compañía. En cada encuentro, como comentamos en nuestras charlas, conseguimos darle ese aire más humano a la red y ese es, sin duda para mi, el éxito de la red social.
Un saludo desde Galicia Artur. Y como dijo el maestro: nos leemos en los blogs !!

Artur Tallada ha dit...

Un saludo Carlos !!!

Nos vemos en la red y ... espero que no tardemos demasiado en coincidir de nuevo para repetir nuestras charlas, cenas, risas y karaokes !!