Els Blocs a la primera sessió del Seminari TAC a TTEE

Des dels Serveis Educatius de les Terres de l'Ebre m'han encarregat que imparteixi la 1a sessió els Seminaris TAC. La temàtica que es vol tractar és "Els blocs a XTEC i el seu aprofitament a l'aula". A la web dels STAC a les Terres de l'Ebre (Camí de Sirga) podem consultar les diferents activitats que s'aniran organitzant.

Per tal que es pugui fer un seguiment adequat, he preparat aquesta presentació:


Com a complement a la sessió he trobat un document elaborat pel Departament d'Educació que és un molt bon complement per a l'ús i publicació de blocs dins l'entorn d'XTECBlocs. El text en qüestió s'anomena "XTECBlocs: perquè l'aula vagi més enllà del clos". Bona lectura !!!

4 comentaris:

carlescv ha dit...

Què bo!
T'anava a enviar la URL del curs Aula 2.0 de l'XTEC i acabo de veure que ets un dels autors... O:-)

Enhorabona per partida doble, tant per la presentació que poses al comentari com pels materials d'Aula 2.0

La meva germana és també professora i, a través seu, he descobert aquests materials i m'han motivat a crear un bloc per a un crèdit de cicles formatius de grau mitjà (http://blocs.xtec.cat/xald) i a fer el meu propi blog personal (http://choulo.wordpress.com)

Fins aviat!

Lu ha dit...

Hola Artur,
he vist la teva presentació. És molt clara. Segur que ajudes a aclarir què és això dels blocs a molt docents que només n'han sentit a parlar o ni tan sols això,

Sort!!!

Artur Tallada ha dit...

Hola Lu,

jo també vull felicitar-te per la teva feina. Ja has vist que he fet servir uns materials teus que vaig descobrir navegant per la xarxa. Gràcies, són d'una gran qualitat !!

Un petó des de la distància ...

Artur

Artur Tallada ha dit...

Hola Carles,

gràcies per les gràcies ......

T'animo a seguir endavant amb el bloc i en tot cas si hi ha algun dubte o qüestió que creguis que et puc solucionar quedo a la teva disposició.

He vist els teus blocs i m'han agradat molt els articles de conversió a binari i el de com fer una presentació sense caure en l'aburriment.

També t'animo a que facis una volta per Pom de Blogs (http://www.unsizeros.net/pomdeblogs/) ja que possiblement també podries col·laborar-hi a través del teu bloc.

Artur