XIII Tallers de llengua i literatura catalana

El dissabte passat vaig poder participar als "XIII Tallers de llengua i literatura catalana", on vaig realitzar un taller que portava el títol "Els blocs com a eina didàctica (XTECBlocs)". Els tallers es van realitzar a la Facultat de Biologia de la UB, la inscripció es va situar al voltant dels 850, i el nombre de tallers i activitats ofertats als assistents va ser espectacular. En cada franja horària hi havia diverses activitats entre les que es podia escollir, segons els interessos de cadascú.

Vull aprofitar aquestes línies per felicitar a l'organització de l'event !!! Pel que fa al pla personal, vaig sortir-ne força satisfet. Potser la que més, de totes les experiències que he tingut fins ara com a formador. Diria que en el moment de l'acomiadament és la primera vegada que "noto" el caliu i la gratitud dels assistents, més enllà del formal. Crec que van sortir de la sessió pensant de debó que aquelles dos hores els havien servit de molt. El fet que es tractava d'un taller que havia tingut l'ocasió de practicar durant la setmana, va ajudar. El timing, els continguts, les dificultats ... tot estava controlat.


Si us voleu descarregar la presentació
feu clic aquí.

3 comentaris:

Cirera ha dit...

Sóc un dels assistents a la xerrada en els Tallers. I efectivament, certifico la teva sensació. Personalment, vaig sortir amb la sensació d'haver aprofitat realment el temps i d'haver aconseguit treure'n moltes coses que espero poder aplicar a la meva tasca docent.

Gràcies!
Eduard Cirera Parts
L'Hospitalet de Llobregat

Artur Tallada ha dit...

Gràcies Eduard !!!

Tal com he dit, també vaig estar molt satisfet de com va anar la sessió en general.

A disposar !!!

Bea ha dit...

Un material molt clar i complet, Artur. Enhorabona. :-)