Alghero


Avui el dia ha estat molt espès i llarg. Moltes reunions, fins i tot de veïns d'escala. Així que he de pensar en coses positives, motivadores i ..... llunyanes.

De les diverses reunions que he mantingut, la més motivadora ha estat la que hem fet a l'hora del pati. Si heu anat seguit el bloc, sabreu que ja fa unes setmanes que vam engegar unes videoconferències amb l'Alguer (en concret amb l'Àrea Marítima Protegida). El cicle de conferències va anar molt bé i després de fer-ne una avaluació en portarem a terme una segona tongada.

A partir dels contactes establerts va sorgir la possibilitat de fer un viatge amb els alumnes a l'Alguer. Un viatge turístic i de "treball" en certa manera. Hi ha la intenció que, com a catalanoparlants, puguem oferir algun tipus d'activitat a la població escolar de la ciutat de l'Alguer. Així que el primer pas ha estat veure quants alumnes estan disposats a volar cap allà i fer una primera recollida de diners per fer la reserva. De forma prèvia ja vam fer una reunió per tal d'explicar-los en què consisteix el viatge. Avui era recollir diners als que tinguessin interès d'anar-hi. De moment n'hi ha entre 25 i 30.