I Jornades sobre els Nous Currículums (materials)El Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats ha publicat els materials referents (accés) a les I Jornades sobre els Nous Currículums que es va celebrar a Salou el 24 de novembre. Des d'aquí vull agrair el detall d'oferir als participants, els materials que van ser el fil conductor de les mateixes, i vull destacar-hi la conferència de la Sra. Montserrat Casas, al voltant dels eixos en que es fonamenten els nous currículums, i que es pot visionar en l'slide adjunt. Ho considero molt interessant en tant en quant es tracta d'una exposició realitzada per una de les persones encarregades de l'elaboració dels mateixos.

D'altra banda, també comentar que s'està treballant en l'organització d'una propera jornada sobre competències bàsiques per al dia 23 de febrer de 2008, que ampliarà i complementarà la visió de la primera jornada. També cal saber que, aquesta segona jornada, juntament amb la primera i una tercera que es farà el dia 23 de maig, formen una unitat que tindrà el reconeixement del Departament d'Educació com un curs de 15 hores.

Felicitats per la iniciativa !!!

1 comentari:

krusty ha dit...

Hola Artur!!
Felicitats xl blog!! lo trobo d'allò més interessant!! estic a llistes, pro encara no he exercit mai de profe de secundària!! pro a la preparació de les opos de l'any passat vaig intentar fer un blog educatiu!! m'agradaria participar en algunes trobades, cursos, sobre educació, pro com no sóc profe en molts dels casos no m¡ho permeten fer!! en fin...q hi farem???
FElicitats de nou!! aniré entrant més sovint!!