Congressos a dojo ....


Ja fa uns dies que volia escriure aquest article, al menys em servirà com a punt centralitzador de diversos enllaços que estic seguint, si més no des de la distància.
Es dóna la circumstància que aquest final de curs coincideixen diversos congressos i activitats formatives força interessants.

  • "4rt Congrés Educació i Entorn". Del 22 al 24 de maig, a La Seu d'Urgell (http://www.xtec.cat/congresseu/). A aquests hi he pogut assistir, juntament amb Marià .... a veure si escric un article a mode de resum ....
  • "1r Congrés Nacional d'Internet a l'Aula" (http://www.congresointernetenelaula.es/virtual/). Des de l'abril fins a l'octubre. Amb una part de presencialitat i una altra molt important de seguiment telemàtic. He escrit algun post al respecte ....
  • "Conferència Iberoamericana LAMS 2008" (http://lams2008_es.lamsfoundation.org/index.htm). Del 25 al 27 de juny, a Càdis. El tema guarda relació amb el Simposi de Salamanca .....
  • "III Congrés Mundial sobre els Estils d'Aprenentatge" (http://www.caceres2008.es/). Del 7 al 9 de juliol, a Cáceres. Em crida l'atenció que hi hagi un congrés dedicat a debatre les diferents formes que tenim d'aprendre .... no es tracta d'un tema de Tecnología Educativa o TIC, però després del camí recorregut, personalment, el trobo també interessant.
  • Congrés "EDUTEC 2008" (http://www.usc.es/tecnoeduc/edutec/web_castellano/index_cas.html). Del 3 al 5 de setembre a Santiago de Compostela. Vaig participar discretament al de 2006 .... però el van fer a la URV (Tarragona) .
  • "V Simposi Pluridisciplinar sobre Disseny i Avaluació de Continguts Educatius Reutilitzables" (http://www.upsa.es/spdece08/). A Salamanca, 20 i 21 d'octubre. Sembla molt interessant, però és a Salamanca .......
  • "MoodleMoot08" (http://www.moodlemoot.net/). Del 23 al 25 d'octubre, a Barcelona. Crec que a aquest si que hi podré anar ... ja veurem.

1 comentari:

Aida Ivars ha dit...

Hola Artur,

Seria molt interessant fer un calendari públic de Jornades, per eixemple al Google. Jo en vaig començar un en:
http://www.google.com/calendar/embed?src=2jc433ua7rcehr6fsd3e6s3rk4%40group.calendar.google.com

Igual em té aquest que un altre. Seria bona idea, que tots puguerem anar afegint les Jornades, Trobades, Conferències, etc sobre Educació que coneixerem, una espècie de wiki pero en forma de calendari, molt més útil pera aquesta tasca. He nombrat al del Google perque jo utilitze aquest programari gratuit, i es el que més conec, però de segur que hi hauràn uns altres.

PD: El teu blog em pareix força interessant. (sóc castellana perlant, si faig moltes faltes, no me les tingues molt en compte).